Pagesa të Thesarit 2015-2017

Dege Thesari:

Institucion Buxhetor:

Perfitues:

Kategori Shpenzimi:

Vlere transaksioni:

Transaksione Thesari është një shërbim që ofrohet nga organizata AIS me qëllim informim, transparencë, monitorim dhe llogaridhënie për qytetarët. Shërbimi u jep mundësi taksapaguesve të mësojnë si shpenzohen paratë nga qeveritë dhe institucionet publike. Të dhënat kanë burim parësorë Sistemin e Shpenzimeve të Zyrës Qendrore të Thesarit. Informacioni i ofruar nga AIS përmes dy portaleve Spending Data Albania dhe Open Data Albania ka të plotë çdo pagesë, transaksion thesari të realizuar nga 1600 institucionet buxhetore në vend nga data janar 2012 e në vijim. Të dhënat përditësohen çdo javë dhe mund të aksesoren, përdoren dhe ripërdoren nga kushdo. Për shërbim më të detajuar mbi Transaksione Thesari 2012 dhe vijim mund të shkruani tek info@ais.al. Ju mund të bëni donacionin tuaj në dobi të AIS për të siguruar vijimësi dhe më shumë shërbime tek llogaritë Bankare të AIS. Duke analizuar rekordet e kësaj databaze të mirëstrukturuar, mund te kuptohen dhe monitorohen":

 • Si i shpenzon parate administrata publike
 • Ku shkuan fondet e alokuara
 • Sa paguhet per sherbime/raste te ndryshme
 • Sa para ka perfituar nje kompani e dhene, nga nje institucion i dhene, ne nje interval te dhene kohe
 • Sa ka shpenzuar cdo institucion?
 • Sa para jane shpenzuar ne intervale te shkurtra kohe?

 • Lista e institucioneve buxhetore
 • Lista e perfituesve
 • Lista e plote e Kategori Shpenzimi
 • * Vetem Transaksionet 2014 pas Shkurtit jane kategorizuara sipas tipit te shpenzimit.

  Rezultate përmbledhëse

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera e transaksioneve Nr i transaksioneve Limiti i vleres Intervali (Sipas Date Regjistrimi) Intervali (Sipas Date Ekzekutimi)
  All All All 1,015,306,217,789.00 686,872 All => =>

  Transaksione

  Institucion Buxhetor Perfitues Dege Thesari Vlera Date regjistrimi Date ekzekutimi Nr fature Kategori Shpenzimi Pershkrim fature
  Sp. Berati (0202) ECOMEDICA Berat 419,256 2017-10-12 2017-10-13 60510130642017 Te tjera materiale dhe sherbime speciale 1013064 spitali berat ,kontr 1294 dt 03.10.2017 likujdim fat nr 254 dt 04.10.2017 mbetje spitalore
  Sp. Berati (0202) VINIPHARMA Berat 158,548 2017-10-12 2017-10-13 60610130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013064 spitali berat ,kontr dt 20.04.2017 likujdim fat nr 5999 dt 05.10.2017 medikamente
  ISHSH Rajonal Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 3,280 2017-10-12 2017-10-13 7810131112017 Udhetim i brendshem Insp.Shendetesor Berat 1013111 pagese dieta sherbimi
  Bashkia Berat (0202) MIRJAN NIÇO (L32002002V) Berat 10,704 2017-10-12 2017-10-13 78121020012017 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Bashkia Berat 2102001 Up nr 86 dt 11.09.2017 p verbal dt 19.09.2017 fat nr 372 dt 22.09.2017 materiale zyre
  Paraburgimi Berat (0202) "MOBITEL COMMUNICATION" Berat 2,837 2017-10-12 2017-10-13 17110140512017 Sherbime te tjera 1014051 Paraburgimi 1014051, likujdim fature nr 199 dt 30.09.2017 internet
  Qarku Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 5,060 2017-10-12 2017-10-13 32320420012017 Udhetim i brendshem Keshilli Qarkut berat 2042001,dieta tetor 2017
  Bashkia Berat (0202) AB. ZOGA SH.P.K Berat 324,252 2017-10-10 2017-10-13 76721020012017 Sherbime te pastrimit dhe gjelberimit Bashkia Berat 2102001,kontr nr 10.11.2016 sherbimi mirmbajtjes situacion shtator dt 04.10.2017
  Sp. Berati (0202) KASTRATI SHA Berat 218,122 2017-10-12 2017-10-13 60410130642017 Karburant dhe vaj 1013064 spitali berat,kontr dt 05.06.2017 likujdim fat nr 22 dt 02.10.2017 nafte
  Bashkia Ura Vajgurore (0202) TOTILA Berat 13,919,468 2017-10-12 2017-10-13 63821670012017 Garanci te vitit vazhdim per sipermarje punimesh (2011 - Te Hyra) - Shpenz. per rritjen e AQT - ndertesa shkollore bashkia ure vajgurore 2167001,kontrate 1296 dt 11.08.2017 likujdim situacioni 1 fature nr 1 dt 12.10.2017 seri 51343801 objekti Rikonstruksion shkolla mesme R Bani
  Prefektura e qarkut Berat (0202) ESS METAL Berat 23,900 2017-10-10 2017-10-13 21010160592017 Shpenzime per te tjera materiale dhe sherbime operative 1016059 Prefektura ,up nr 13 dt 31.07.2017 fat nr 141 dt 06.09.2017 shpenzime per materiale
  Sp. Berati (0202) AJSLI 2011 SHPK Berat 118,800 2017-10-12 2017-10-13 60310130642017 Shpenzime per mirembajtjen e aparateve, paisjeve teknike dhe veglave te punes 1013064 spitali berat ,up nr 17 dt 06.10.2017 p verbal dt 10.10.2017 fat nr 114 dt 10.10.2017 mirmbajtje ashensor
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) RAIFFEISEN BANK SH.A Berat 73,749 2017-10-12 2017-10-13 32610160232017 Paga baze - Sherbime telefonike 1016023 Drejtoria e Policise Berat pagese pagat tetor 2017
  ISHSH Rajonal Berat (0202) BANKA CREDINS Berat 62,460 2017-10-12 2017-10-13 7710131112017 Udhetim i brendshem Insp.Shendetesor Berat 1013111, pagese dieta sherbimi
  Sp. Berati (0202) MEGAPHARMA Berat 29,890 2017-10-12 2017-10-13 60810130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013064 spitali berat ,kontr 668 dt 21.04.2017 likujdim fat nr 44576 dt 04.10.2017 medikamente
  Dega Rajonale e Inspektoriatit Shteteror te Mjedisit, Pyjeve dhe Ujerave Berat (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 7,901 2017-10-12 2017-10-13 12510260622017 Uje Inspektoriati Mjedisit 1026062, likujdim kontrate 4133003 fature nr 946636.dt.30.09.2017
  Drejtoria Vendore e Policise Berat (0202) BANKA KOMBETARE TREGTARE Berat 48,859 2017-10-12 2017-10-13 32510160232017 Paga baze 1016023 Drejtoria e Policise Berat pagese pagat ushtarake
  Sp. Berati (0202) MEGAPHARMA Berat 169,140 2017-10-12 2017-10-13 61010130642017 Ilaçe dhe materiale mjeksore 1013064 spitali berat ,kontr dt 21.04.2017 likujdim fat nr 44583 dt 04.10.2017 medikamente
  Paraburgimi Berat (0202) POSTA SHQIPTARE SH.A Berat 6,792 2017-10-12 2017-10-13 17010140512017 Posta dhe sherbimi korrier 1014051 Paraburgimi 1014051, likujdim fature nr 765 dt 12.10.2017 posta
  ISHSH Rajonal Berat (0202) PANDELI CECA Berat 25,200 2017-10-12 2017-10-13 7610131112017 Furnizime dhe materiale te tjera zyre dhe te pergjishme Insp.Shendetesor Berat 101311, urdher prokurimi nr 11 date 06.10.2017, fatura nr 2 date 09.10.2017, flete hyrje 18, materiale te tjera zyre
  Bashkia Berat (0202) DENISA BESHAJ Berat 129,600 2017-10-12 2017-10-13 78221020012017 Shpenzime per aktivitete sociale per personelin Bashkia Berat 2102001 up nr 89 dt 21.09.2017 likujdim fat nr 104 dt 30.09.2017 shp per aktivitete
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0202) UJESJELLESI SH.A. Berat 18,115 2017-10-12 2017-10-13 16421020032017 Uje Nd.Gjelberimit Berat 2102003 kontrata 3105001 likujdim fatura 946584 shtator 2017
  Qarku Berat (0202) BANKA SOCIETE GENERALE ALBANIA Berat 7,500 2017-10-12 2017-10-13 32220420012017 Udhetim i brendshem Keshilli Qarkut berat 2042001,dieta shtator 2017
  Nd-ja Pastrim Gjelbrimit (0603) Abedin Toska Bulqize 11,000 2017-10-12 2017-10-13 8621030032017 Pjese kembimi, goma dhe bateri Nd. Sherbimeve Publike (2103003) likujdim furnitorin Abedin Toska per PO standart nr 4870 UP nr 34, dt.16.09.2017, fatura nr.25 dt.18.09.2017, fh. nr.24 dt.18.09.2017 PV dt.18.09.17
  Sp. Delvine (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 24,288 2017-10-11 2017-10-13 17110130662017 Uje lik fat uji shtator 2017 Spitali
  Zyra Arsimore Delvinë (3704) BLEK-K Delvine 20,000 2017-10-12 2017-10-13 18610111322017 Paga baze lik detyrim permbarimor shtator 2017 drejtoria Arsimore
  Zyra Arsimore Delvinë (3704) BANKA KOMBETARE TREGTARE Delvine 23,680 2017-10-12 2017-10-13 19210111322017 Udhetim i brendshem likujdim djeta drejtoria Arsimore Delvine
  Zyra Arsimore Delvinë (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 1,843 2017-10-12 2017-10-13 19010111322017 Uje likujdim fatur uji gusht 2017 zyra arsimore
  Zyra Arsimore Delvinë (3704) UJESJELLESI-KANALIZIME SHA Delvine 1,843 2017-10-12 2017-10-13 19110111322017 Uje likujdim fatur uji shtator 2017 zyra arsimore
  Bashkia Delvine (3704) ARISTOTEL KOCI Delvine 70,560 2017-10-12 2017-10-13 41021040012017 Shpenz. per rritjen e AQT - te tjera per konstruksionin e rrugeve, urave, rrjeteve LIK FAT NR 03 DT 10.08.2017 kolaudim punimesh bashkia Delvine
  Bashkia Bilisht (1505) RAIFFEISEN BANK SH.A Devoll 48,007 2017-10-12 2017-10-13 48421050012017 Paga baze - Raporte mjeksore te paguara nga punedhenesi - Shtese page per funksionin - Shtese page per vjetersi ne pune BASHKIA DEVOLL BORDERO PAGAT MUAJI SHTATOR 2017